16 November 2010

Keputusan Paling Indah

Setelah melayari bahtera rumahtangga bersama suami tercinta selama setahun 5bulan, saya mula merasakan ada sesuatu yg x kena dgn badan...am i pregnant? or juz 'mentally pregnant?' sakit kepala, perut rasa mcm cramp, rasa nak mun.......(muntah). Bila malam susah nk tidur sbb kepanasan & resah gelisah...ada je yg x kena, kejap nk selimutla, kejap x nak selimutla...husband saya ckp bdn saya panas, maybe nk demam...oh, hati saya tiba2 jadi dupdap dupdap...x pe...sabar dlu, lagipun belum smpai tarikh period....

Setelah masuk 3hari miss period dgn simptom2 yg berlarutan membuatkan saya terus cari pregnancy test kit bila jaga jer dr tidur pagi tu...oh, NOW THAT EXAM IS FINALLY OVER! saya terkebil-kebil sorang2 dlm toilet (betul ke ape yg aku nampak ni?) Ya Allah, jika benarlah keputusan ini tepat & sahih, maka aku akan bersujud syukur kepadaMU Ya Allah...Husband saya lak kerja hari Sabtu, so x dapatla share berita gembira ni dgn sesape...(lompat sorang2 pun jadila...hehe)




Tak sabar nk minum Anmum! weeee........ ~~~ :)

2 comments:

  1. r u???goshh...sukenye..epinye...!!!

    ReplyDelete
  2. yup, huhu x tau pun dh preg 2bln, siap pnjat bukit air tejun lg. syukur alhamdulillah x ade ape2...thanks atie hepi 4 me....rindu atie muah2...

    ReplyDelete